پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۳ مرداد ۱۳۹۸، ۱۵:۵۹

مدیرکل محیط زیست استان همدان خواستار شد:

ایجاد قرق‌های اختصاصی در مناطق شکارممنوع «کرفس» و «تجرک» در همدان

ایجاد قرق‌های اختصاصی در مناطق شکارممنوع «کرفس» و «تجرک» در همدان

همدان - مدیرکل حفاظت محیط زیست استان همدان از سرمایه گذاران علاقه مندان به طبیعت و حیات وحش و اعضای سازمانهای مردم نهاد دعوت کرد در مناطق شکار ممنوع کرفس و تجرک قرق های اختصاصی احداث کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، عادل عربی ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه مناطق شکار ممنوع «تجرک» و «کرفس» قابلیت واگذاری به اشخاص حقیقی و حقوقی به منظور احداث قرق های اختصاصی را دارد، گفت: متقاضیان پس از طی مراحل قانونی و اخذ مجوزهای لازم می توانند این مناطق را تحت مدیریت خود قرار داده و جمعیت گونه های مشخص شده را افزایش داده و سپس از محل فروش پروانه شکار درآمدزایی و اشتغال زایی کنند که در این خصوص اولویت با افراد بومی است.

وی اظهار کرد: منطقه شکار ممنوع تجرک قابلیت افزایش گونه های کبک و باقرقره و قوچ و میش داشته و در منطقه شکار ممنوع کرفس می توان جمعیت گراز را افزایش داده و ضمن حفاظت و مدیریت منطقه و حیات وحش، پروانه شکار صادر کرد.

وی گفت: بنا به نظرات متخصصین و کارشناسان محیط زیست، قرق اختصاصی در حال حاضر یکی از راهکارهای اساسی کمک به حفظ و حمایت از گونه های جانوری وحشی کشور و بهره برداری پایدار و خردمندانه از حیات وحش و منابع زیستی به شمار می رود که با مشارکت مستقیم جوامع بومی و محلی، تشکل های حامی محیط زیست، علاقمندان به حیات وحش و بخش خصوصی در کلیه مراحل اجرایی و مدیریت حفاظتی به اجرا در می آید.

وی دستیابی به اهداف اصل پنجاهم قانون اساسی با تعامل و همکاری سازنده بین دولت و بخش خصوصی، استفاده از ظرفیت های جوامع محلی و بخش خصوصی در جهت حفاظت از حیات وحش، کاهش قابل توجه هزینه های دولت در حفاظت از عرصه های طبیعی، توسعه فرهنگ زیست محیطی بین جوامع بومی و محلی، اشتغالزایی و ایجاد درآمد از طریق جذب طبیعت گردان، شکارچیان داخلی و خارجی و علاقمندان به طبیعت و حیات وحش را از دستاوردهای  ایجاد و راه اندازی قرق های اختصاصی برشمرد.

عربی ادامه داد: توسعه اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی منطقه ای و ملی، معرفی جاذبه های طبیعی کشور در سطح بین المللی بدون نیاز به هزینه های دولتی، ظرفیت سازی جهت حفاظت بخش های بیشتری از پهنه های طبیعی و حیات وحش کشور، کمک به حفظ نسل و افزایش جمعیت گونه های جانوری در زیستگاههای طبیعی آنها و بسیاری دستاوردهای دیگر را می توان با ایجاد و راه اندازی قرق های اختصاصی به دست آورد.

کد خبر 4684435

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha